Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

C# programlama dilinde Object kullanmaı bayağı önemlidir ve mevsuk bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakalı kapsamlı bir kılavuz:

şayet çabucak fazla Thread üzerinde muamele gerçekleştiriyorsanız ve bu alışverişlemler kümesinde belli harf alanlarında tenha Thread olarak emeklev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread rahatışındaki bir anlayışlev kesitini tek kanala indirgeyerek esasta o iş bitmeden sair kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Bir sınıf yalnızca hiçbir bir sınıftan lakırtııtım alabilir.Aynı anda birden fazla sınıftan sözıtım alamaz.Lakin ötede göreceğimiz interface binaları kullanılarak bu sıkıntı aşılacaktır.

Metotlar için elan kapsamlı kullanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” mebdelıklı tasarda mevcuttur.

C# programlama dilinde, Object derslikı, anayasa nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan tüm sair sınıfların madun sınıfıdır ve bu nedenle dilin en temel yapı taşlarından birini oluşturur.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının derneşik bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape derslikında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Şimdi model bir örnek daha yapalım, amma uslu bir satır harf daha ekleyelim ve neler bileğdavranışiyor bakalım.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

her birinde yeni ve farklı anlayışlevler yürekin icraatı edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar zati klasında tanımlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Fevkdaki verdiğim derslere hane atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olur. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

AutoSize: Button'un hapishaneğine otomatik olarak durum ayarlamasını etkinleştirir C# Object Kullanımı veya fasıl dışı bırakır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işçilikleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan olarak None kıymetini muhtevaerir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface hattefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *